dijous, 12 de gener del 2017

L'Any Carles Fontseré arriba a Girona amb l'exposició «Photocitizen»

Gerard Bagué pronunciarà la conferència sobre «Les memòries: Autobiografia contra història oficial» 


 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 12/01/2017 
Girona (Gironès).-  

Llegim en la premsa convencional gironina que l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han organitzat un programa d'activitats conjunt per celebrar l'Any Fontserè.
Les activitats es portaran a terme durant el primer trimestre de l'any i se centraran a divulgar la vida i l'obra del polifacètic artista Carles Fontserè amb motiu del centenari del seu naixement (1916-2016).
En el marc d'aquestes activitats s'han organitzat dues exposicions, una conferència i una lectura dramatitzada. Avui dijous (19.30 h), l'Escola Municipal d'Art inaugura la mostra Carles Fontserè: photocitizen a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural la Mercè.
Photocitizen és una exposició fotogràfica comissariada per Núria F. Rius i Ricard Planas i organitzada conjuntament entre el Departament de Cultura i l'Escola Municipal d'Art amb la col·laboració de l'Arxiu Comarcal del Pla de l'Estany. Es tracta d'un recull de treballs fotogràfics realitzats per Fontserè a New York pels volts del 1958.
D'altra banda, fins al 4 de febrer, la Biblioteca Carles Rahola acull l'exposició Mirades a Fontserè.
L'Escola Municipal d'Humanitats també ha programat una conferència sobre Fontserè el dimecres 8 de febrer, a les 19 h, al Centre Cultural la Mercè. Gerard Bagué pronunciarà ‘Les memòries de Carles Fontserè: autobiografia contra història oficial’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada