dimarts, 10 de gener del 2017

Jordi Pujol Ferrulosa també va escamotejar diners cap a Perpinyà

El beneficiari del suposat préstec fals va ser el seu soci Francis Gendre, un ex regidor de Perpinyà amb qui va requalificar una vinya per poder-hi aixecar el Carré d'Or. 
Resultat d'imatges de Jordi Pujol Ferrusola.
Oleguer, Josep, Jordi i Pere, del Clan Pujol-Ferrusola 
L'Agència Tributària està investigant una operació en la qual dos arquitectes canaris van efectuar treballs suposadament irreals per a Juandro Consultores, relacionada amb Jordi Pujol Ferrusola. 





 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 10/01/2017 
Perpinyà (Rosselló).-  

Llegim a EL TRIANGLE que la UDEF no només ha acreditat que Jordi Pujol Ferrusola va moure 4,5 milions d'euros cap a Mèxic perquè escapessin del control de la justícia espanyola, també ha informat el jutge instructor del cas Pujol que aquest empresari va escamotejar, mentre se l'investigava, mig milió més mitjançant un préstec fingit a un soci de Perpinyà (Rosselló), publica ABC. Segons aquesta informació, el beneficiari del suposat préstec fals va ser el seu soci Francis Gendre, un ex regidor de Perpinyà amb qui va requalificar una vinya per poder aixecar en el seu lloc el centre comercial Carré d'Or de Castell Rosselló, antic municipi ara integrat a Perpinyà. Segons ABC, l'informe de la UDEF indica que el Jordi Pujol Ferrusola va emmascarar la sortida dels diners com si fos un préstec per evitar l'embargament dels seus béns, mitjançant dues transferències des d'un compte de la societat Active Translation, el 2014.
La UDEF considera que aquests diners no estan relacionats amb 900.000 euros que Jordi Pujol Ferrusola va transferir en l'operació de Carré d'Or, que segons l'alcalde de Perpinyà va ser una requalificació irregular. Gendre va comprar amb aquells diners el terreny on ara hi ha el centre comercial i, després d'obtenir la requalificació gràcies al govern municipal del seu amic i aleshores alcalde Jean-Paul Alduy, Jordi Pujol Ferrusola i Francis Gendre es van vendre la societat promotora, Parc Saint Julien SARL, al grup immobiliari belga Codic International per uns 4 milions d'euros. 

Plusvàlues i arquitectes 
D'altra banda, el diari digital El Español publica que l'Agència Tributària està investigant una operació en la qual dos arquitectes canaris van efectuar treballs suposadament irreals per a Juandro Consultores, relacionada amb Jordi Pujol Ferrusola, sobre un projecte a Mèxic amb el qual també s'implica l'exsenador de Coalición Canaria Miguel Zerolo, condemnat per prevaricació. L'operació es troba sota la lupa de l'instructor del cas Pujol, José de la Mata, perquè hi va participar Jordi Pujol Ferrusola mitjançant Iniciatives, Marketing i Inversions. Aquesta societat va entrar en el negoci pagant 1,3 milions el 2006 i va vendre la seva participació dos anys després per 15,2 milions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada