divendres, 2 de desembre del 2016

L'atur augmenta al novembre a la demarcació de Girona de 1.795 persones i encadena quatre mesos d'increments


Per sectors d'activitat, a Girona l'atur al novembre s'ha incrementat a l'agricultura, amb 93 aturats més, al sector serveis, amb 1.658 aturats més, i a la indústria amb 43 aturats més 




TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 02/12/2016 
Girona (Gironès).-   

Segons l’Agència Catalana de Notícies el nombre de persones a les llistes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) al novembre a la demarcació de Girona es va situar en 45.304 persones, cosa que suposa un increment de 1.795 persones en registrada en l’atur laboral, el 4,13% més que a l'octubre, segons les xifres publicades pel ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Amb aquestes dades, la demarcació de Girona encadena quatre mesos seguits d'increments de l'atur.
Aquest increment de l'atur al novembre a Girona és el més elevat en aquest mes des del novembre del 2009, quan la desocupació va créixer de 2.512 persones.
Per sectors d'activitat, a Girona l'atur al novembre s'ha incrementat a l'agricultura, amb 93 aturats més, al sector serveis, amb 1.658 aturats més, i a la indústria amb 43 aturats més. L'únic sector que ha restat aturats de les llistes del SOC ha estat la construcció on el nombre de desocupats ha reculat de 72 persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada