divendres, 2 de desembre del 2016

José Antonio Sánchez Molina com a nou cònsol honorari d’Israel a Barcelona

bandera-de-israel-imagen-principal
Va participar d’unes agressions a militants del PSC a les primeres eleccions municipals de l’any 1979 a Blanes i el cas va arribar als tribunals. 
Porta un bufet, especialitzat en dret mercantil, amb seu a Blanes i Barcelona. 
 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 02/12/2016 
Blanes (La Selva marítima).-  

S’ha confirmat el nomenament de José Antonio Sánchez Molina com a nou cònsol honorari d’Israel a Barcelona, un consolat que es trobava tancat des de 1998. Havia estat obert en 1984. El nom d’aquest advocat català de religió jueva feia mesos que sonava, però no ha estat fins avui que l’ambaixada ha anunciat que el seu nomenament ja és oficial. Sánchez Molina és una figura controvertida a causa del seu passat feixista a Fuerza Nueva de Blas Piñar.
Aquest advocat especialitzat en dret mercantil, va participar d’unes agressions a militants del PSC a les primeres eleccions municipals de l’any 1979 a Blanes (la Selva marítima), juntament amb altres membres de Fuerza Nueva. El cas va arribar als tribunals. L’advocat, la víctima de l’agressió, i un dels agressors, confirmen la participació de Sánchez Molina en aquella agressió fixista.
Sánchez Molina es va llicenciar en dret per la UB (1985) i té un màster en direcció d’empreses a Esade (1987). Actualment porta aquest bufet , amb seu a Blanes i Barcelona, especialitzat en dret mercantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada