dilluns, 5 de desembre del 2016

El règim de Syriza, el referent grec de Podem i Comuns, empresona l’anarcosindicalista catalana Lola Gutiérrez

Lola Gutiérrez  
La CGT de Catalunya denuncia que la seva companya ha tingut "el valor d'enfrontar-se a règims repressius com el de Grècia, país en el qual continua en presó en ser considerada una enemiga de l'Estat". 
Concentració solidària aquest matí a Barcelona davant el consolat de Grècia. 



[Barcelona, 05/12/2016] 

Unes 200 persones s'han concentrat davant el consolat de Grècia a Barcelona per demanar la llibertat de l’anarcosindicalista Lola Gutiérrez, empresonada des del passat 27 de novembre quan va ser arrestada a l'aeroport d'Atenes.
L’anarcosindicalista està acusada d'ajudar a un refugiat kurd "a fugir del país, de la guerra i, probablement, de la mort", segons denuncia la CGT de Catalunya.
Aquest dilluns al matí, els companys de Lola Gutiérrez han fet arribar un escrit al cònsol de Grècia a Barcelona en el que demanen la posada en llibertat de la seva companya. El cònsol ha rebut una delegació de les persones concentrades, membres de la CGT de la Diputació de Barcelona i de la família de Gutiérrez, i s'ha compromès a fer arribar la petició de llibertat a l'ambaixada grega.
La CGT de Catalunya denuncia que la seva companya ha tingut "el valor d'enfrontar-se a règims repressius com el de Grècia, país en el qual continua en presó en ser considerada una enemiga de l'Estat". La CGT diu que "els il·legals i els delinqüents formen part dels governs dels països que van prometre ajuda i practiquen les devolucions en calent o l'internament dels immigrants".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada