dilluns, 28 de novembre del 2016

294) CRÒNICA DUES-CENTES NORANTA QUATRE DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

L’unionisme espanyol fa campanya de boicot als productes de Coca-Cola. 
Volen Coca-Cola lliure de separatisme. 
Campanya contra Coca-Cola en clau antiprocés autodeterminació català. 
Usuaris de Twitter promouen el boicot perquè el Diplocat ha fitxat Sol Daurella. 
La CUP donarà la benvinguda al nou delegat de Govern, Josep Enric Millo, amb l'obertura dels ajuntaments el proper 6-D. 
Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, ha anunciat en roda de premsa la voluntat de convertir els ajuntaments en la punta de llança del procés independentista. 
"No beguis això més", recomana un dels usuaris espanyolistes de Twitter que crida al boicot amb imatges com aquesta 







  

Barcelona (República Catalana) 28/11/2016] 
L’AMIC DEL POBLE  

Allò que faltava. Si durant la guerra de Vietnam i els bombardejos nord-americans a Cambotja dins l’ambient de la contracultura barcelonina en temps del franquisme tardà sortí el crit de “Coca-Cola assassina! Carajillo al Poder!”, ara, contra tot pronòstic, sembla que igual que aquella imbècil havanera que cantava el militar espanyol José Luís Ortega Monasterio, de família de tradició en l’exèrcit d’Espanya, que diu “tingueren la culpa els americans” en la pèrdua del Regne d’Espanya de les seves colònies de Cuba, Puerto Rico i Filipines resulta que la possible pèrdua del Principat de Catalunya serà culpa de Coca-Cola. Així, l'etiqueta de Twitter emprada en la darrera crida al boicot contra la principal marca de refrescos, #CocaColaRompeEspaña, ha aglutinat i excitat el sector antiindependentista espanyol. Res a veure amb el recent impuls d'un impost català sobre les begudes ensucrades, sinó amb el fet que Sol Daurella, presidenta de Coca-Cola European Partners i dona més rica del Principat de Catalunya, és un dels 39 nous ambaixadors de la Generalitat de Catalunya a l’exterior. En concret, Daurella forma part de la llista de membres del Consell de la Diplomàcia de Catalunya (Diplocat) triats, oficialment, per "projectar Catalunya al món" exercint tasques consultives.
L'etiqueta #CocaColaRompeEspaña, que ha arribat a ser trending topic espanyol, l'ha emprat un dels impulsors de Societat Civil Catalana, Juan Arza, que troba que "la covardia i la complaença d'alguns empresaris amb el nacionalisme explica moltes coses". Per a’ l’exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas, "sembla que a Coca-Cola no l'importa menysprear i humiliar els seus consumidors". Altres usuaris assenyalen que Daurella "lliura Coca-Cola al separatisme", que la multinacional permet l'independentisme utilitzar la seva marca o ven la secessió catalana, i que consumir els seus productes finança l'independentisme català. L'any 1951, la família de Sol Daurella va obtenir la llicència per embotellar i distribuir la beguda Coca-Cola a l’Estat espanyol.
Pensem que si Daurella s’apunta al full de ruta de Junts pel Sí vol dir que l’imperialisme nord-americà en mans de Donald Trump, a diferència del Partit Demòcrata vinculat al jacobí PSOE, aposta per la separació catalana del Regne d’Espanya disputant-se el control de l’estratègic port de Barcelona amb Putin i la República Popular de Xina. Washington ja va aconseguir el 1898 controlar els ports de Cuba, Puerto Rico i Filipines. Més endavant Cuba es va emancipar, tot conservant Guantánamo; Filipines encara es una base nord-americana i Puerto Rico una colònia USA. Solament la implantació proletària d’una república socialista autogestionària i autogestionada catalana serà garantia de l’independència nacional catalana enfront qualsevol imperialisme o neocolonialisme, sigui de l’Oest, de l’Est, del Nord o del Sud. 

Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, ha anunciat en roda de premsa la voluntat de convertir els ajuntaments en la punta de llança del procés independentista 
http://www.llibertat.cat/2016/11/unnamed-124649.jpg
Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP, ha anunciat en roda de premsa la voluntat de convertir els ajuntaments en la punta de llança del procés independentista. Serà durant el proper 6 de desembre, "festivitat" de la Constitució del Regne d’Espanya, en la que la CUP farà una mobilització general de les seves bases per a que reverteixen la jornada de festa i la converteixen en el dia d’inici del procés constituent. Tant és així que la CUP obrirà tots aquells consistoris on governa, a banda de participar de l'obertura d'ajuntaments partidaris de la impugnació al règim del 78 i favorables a l’articulació d’un procés constituent popular. A més a més, els grups municipals de la CUP arreu del país mantindran la seva activitat el proper dimarts 6 de desembre, desenvolupant la seva tasca municipalista com un dia més.
Gibert ha fet també una crida a la població a donar suport i participar de l’activitat del 6-D ja que "la mobilització popular és la base de la conquesta de la república" en tant que "cal gent més organitzada i mobilitzada per defensar el referèndum i  una república feta des de baix i pels seus drets socials". En aquest sentit la portaveu de la CUP recorda que és necessari "un procés constituent per superar i desbordar la Constitució espanyola de 1978", una constitució que "és una presó de pobles".
Gibert, a més, ha explicat que "la CUP vol donar la benvinguda al nou delegat de Govern espanyol, Enric Millo", i ho farà precisament el proper 6 de desembre. La rebuda cupaire, per tant, serà una demostració de força de l'independentisme i una crida a la desobediència de centenars d'ajuntaments.
Gibert ha estat acompanyada pels alcaldes d'Argentona i Capellades (Eudald Calvo i Aleix Auber respectivament), que han anunciat que els seus equips de govern aniran a treballar el 6-D i que "com en altres ocasions, convidarem també a afegir-s'hi als treballadors que vulguin".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada