dijous, 20 d’octubre del 2016

Tancada a la Secretaria d'Universitats pels 27 de la UAB

La mobilització de la CGT també talla la Via Laietana en solidaritat amb els encausats per ocupar el rectorat de la UAB 


[Barcelona 20/10/2016] 

Desenes de persones han reclamat a la Via Laietana de Barcelona aquest dijous la retirada dels càrrecs contra els 27 encausats per l'ocupació del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona del 2013.
http://www.eltriangle.eu/cat/img2/2016/10/cgt-36852.jpgAlguns de les persones manifestants s'han tancat a les dependències de la Secretaria d'Universitats i exigeixen la possibilitat de parlar amb el secretari Arcadi Navarro.
La Fiscalia demana penes de presó per a 27 persones que protestaven fa tres anys contra la pujada de taxes decidida pel Govern espanyol i demanaven millors condicions econòmiques per als empleats del centre i transparència en les relacions amb el sector privat.
https://pbs.twimg.com/media/CvPc89qWcAAqbcg.jpg
Concentració a El Vendrell en suport als "27 i més" 
Exercint l'acusació particular, la UAB ha sol·licitat 11 anys i 5 mesos de presó per a Ermengol Gassiot, docent d'aquest centre i secretari general de la CGT a Catalunya, que va donar suport a aquella protesta. Li atribueixen la suposada comissió de delictes de desordres públics continuats, violació de domicili jurídic, danys i coaccions, i plantegen prohibir-li l'accés a aquesta universitat, el seu lloc de treball.
Altres accions de suport als encausats s'han convocat a una vintena de ciutats d'arreu de Catalunya i d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada