dijous, 20 d’octubre del 2016

El Pla Especial reactiva la plataforma Salvem la Devesa, que farà un acte el 21 de novembre

L'entitat està integrada per membres de diferents associacions de veïns i d'entitats en defensa del medi ambient  









TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 20/10/2016 
Girona (Gironès).- 

Llegim en la premsa convencional gironina que el debat del futur Pla Especial de la Devesa a Girona ha reactivat la plataforma Salvem la Devesa, nascuda fa més de vuit anys arran del conflicte per a la possible construcció d'un pavelló al Parc. Els seus integrants consideren que la redacció del Pla Especial no s'està fent correctament i han convocat un acte per al 21 de novembre, a les vuit del vespre, a l'edifici Cinc.
Fa uns dies, la plataforma ja va fer públic un manifest on reclamava al consistori «total transparència i diàleg amb la ciutadania» abans de l'aprovació definitiva en el ple del consistori del Pla Especial de la Devesa. A més a més, la plataforma insisteix en el fet que el Pla Especial que s'està elaborant ha d'incloure «sí o sí» el futur Pla d'Usos. Aquests usos, a parer de la plataforma, «han de ser clars, transparents i consensuats per damunt de tot» i han d'estar «lliures d'usos que atemptin contra el seu valor natural, el de la seva flora i fauna». Indiquen també que «lògicament» ha d'estar obert a qualsevol activitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient. «Conservar espais verds i sense asfaltar. Un Parc de la Devesa naturalitzat, des de la Copa fins al Camp de Mart ressaltava el manifest. En aquest segon punt, és on l'Ajuntament vol portar activitats temporals i de gran format, com el mercat.
La plataforma està integrada per membres de diferents associacions de veïns i d'entitats en defensa del medi ambient tant de Girona com d'altres poblacions amb sensiblitat per la protecció del Parc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada