dimarts, 18 d’octubre del 2016

Blanquejar diners amb Diagonal Mar

http://www.eltriangle.eu/cat/img2/2015/02/jpf-23247.jpg
El primogènit del Clan Pujol 
La investigació vincula part de la fortuna andorrana dels Pujol Ferrusola amb la promotora Kepro i construccions a Barcelona  









TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 18/10/2016 
Bolvir (Baixa Cerdanya).- 

Llegim a EL TRIANGLE que una part de la fortuna andorrana dels Pujol Ferrusola va ser blanquejada per Jordi Pujol Ferrusola amb el projecte del barri barceloní de Diagonal Mar, publica El Mundo citant conclusions de la UDEF incloses en un informe remès a l'Audiència Nacional espanyola.
Segons els investigadors Jordi Pujol Ferrusola hi va intervenir mitjançant els seus contactes polítics quan el seu pare encara presidia la Generalitat, i va emprar els serveis de l'empresari Juan Manuel Rosillo, representant a Barcelona de la promotora Kepro.
La UDEF sosté que Jordi Pujol Ferrusola es va lucrar personalment amb la seva relació amb Kepro, vinculada al desenvolupament urbanístic de la capital catalana durant la dècada dels 90. El Mundo especifica que la UDEF empaita des de fa mesos el rastre d'almenys 500.000 dòlars moguts des d'un compte andorrà dels Pujol cap a un compte al Banco Zaragozano de la societat neerlandesa Buxtehude Holding BV, manejada per Rosillo. 
Així mateix, la UDEF apunta que Jordi Pujol Ferrusola va operar en aquest cas com amb les operacions immobiliàries a Croàcia, també sota la lupa de la Justícia. Rosillo, home clau en les edificacions del barri de Diagonal Mar, hauria exercit de testaferro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada