dijous, 22 de setembre del 2016

L'Ajuntament de l’Escala demana portar l'aigua del Ter per resoldre el subministrament de boca

Víctor Puga, alcalde de l'Escala 
L'Ajuntament ha arribat a un principi d'acord amb l'Agència Catalana de l'Aigua i el Consorci de la Costa Brava 






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/09/2016 
L’Escala (Alt Empordà).- 

L’alcalde de l’Escala (Alt Empordà), Víctor Puga (PSC), va fer balanç, divendres passat, del primer any de mandat i també va traçar les línies dels pròxims tres anys fins a arribar a les eleccions municipals del 2019. Davant de prop d’un centenar de persones, a la sala d’actes de l’ajuntament,
Víctor Puga va exposar les actuacions que ha dut a terme l’equip de govern local per resoldre la problemàtica del subministrament d’aigua potable al municipi. "Tenim un principi d’acord amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i el Consorci de la Costa Brava per comprar l’aigua en alta del riu Ter i portar-la en canalització fins a l’Escala", va explicar Puga, que va precisar que aquesta situació amoïna el consistori, tot i que no és una situació excessivament preocupant.
Puga també va exposar els quatre eixos que marcaran la resta del mandat: relligar tot el front marítim, el pla director d´urbanitzacions, la preservació d´espais verds urbans no edificats (Vilanera, les Planasses i Empúries) i la regeneració urbana dels barris.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada