dimecres, 14 de setembre del 2016

Jornada de lluita pels drets laborals i sindicals a les càrnies d'Osona

El grup de suport Càrnies en Lluita convoca el diumenge 25 de setembre a la plaça Gaudí de Vic 








TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 14/09/2016 
Vic (Osona).- 

El Comitè d’Empresa d’Esfosa ha fet una crida a l’empresa per tal que accepti la renovació de la confiança en aquest, i que assumeixi i respecti la interlocució amb els legítims representants dels treballadors, sense obstacles ni impediments. En aquesta línia, ha emplaçat la direcció a negociar, ara de bona fe, per tal de garantir un bon funcionament de l’empresa que sigui positiu per a tothom. Paral·lelament  ha denunciat de nou els atacs brutals a la llibertat sindical que s’ha patit les últimes setmanes, en que la coacció total als treballadors s’ha practicat de manera constant. Tanmateix, ha valorat molt positivament la determinació i fermesa mostrada pels treballadors d’Esfosa.
També ha manifestat el seu agraïment a totes les mostres de solidaritat rebudes i les contínues aportacions a la caixa de resistència de les càrnies en lluita, des dels Països Catalans, d’Euskal Herria i d’altres llocs d’Europa, que donen tot el valor i vigència al concepte de SOLIDARITAT OBRERA, en majúscules.
Ara bé, ha lamentat també "el silenci sepulcral de CCOO i d’UGT davant dels ferotges i manifestos atacs patronals a la llibertat sindical. Un silenci que contrasta encara més si tenim en compte la seva loquacitat anterior, en contra de la vaga acordada per l’assemblea de treballadors/es el passat mes de març".
Així com també,  el silenci i passivitat de les administracions, tant en el camp nacional, com comarcal i local, davant d’un atac antidemocràtic greu i evident".
D'altra banda, també s’ha elaborat un cartell de la Jornada de lluita pels drets laborals i sindicals a les càrnies d'Osona, que el grup de suport Càrnies en Lluita organitzem el diumenge 25 de setembre a la plaça Gaudí de Vic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada