dissabte, 17 de setembre del 2016

El Petit Nicolás és la clau

L’Operació Catalunya ha quedat al descobert gràcies a l’enfrontament descontrolat entre els comissaris Marcelino Martín Blas i José Manuel Villarejo desfermat per aquest farsant 
Las aventures del Pequeño Nicolás serviríen para a fer una novel.la picaresca como les de Cervantes o Quevedo, amb policies i Viky Álvarez, una altra saltataulells 










TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 17/09/2016 
Queralbs (Ripollès).- 

Llegim a EL TRIANGLE el fet que Francisco Nicolás Gómez, que ha saltat a la fama amb el renom de Petit Nicolás, és un personatge sorgit de la millor tradició picaresca madrilenya. Les seves trapelleries i fabulacions --fent-se passar per espia del CNI, enviat de la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, comissionista del PP o aconseguidor de favors reials de La Zarzuela-- donarien per escriure una novella còmica sobre les clavegueres de Madrid i la Corts dels Miracles.

El Petit Nicolàs, taula de salvació de les angoixes judicials dels Pujol 
La vida dóna moltes voltes, i vet aquí com el Petit Nicolás, sense voler-ho, s’ha convertit en la taula de salvació de les angoixes judicials de la família Pujol. La frenètica activitat d’aquest joveníssim saltataulells va cridar l’atenció del CNI i de la discretíssima i poderosa Unitat d’Afers Interns de la Policia Nacional espanyola, que dirigia el comissari Marcelino Martín Blas, un dels responsables de l’Operació Catalunya. Finalment, el Petit Nicolás va ser detingut el 14 d’octubre del 2014, però amb les seves intrigues va provocar, sense voler-ho, una trencadissa a la cúpula del Ministeri de l’Interior del Govern espanyol, que va desfermar un enfrontament visceral entre els comissaris Marcelino Martín Blas i José Manuel Villarejo.
Les aventures del Petit Nicolás servirien per fer una novel·la picaresca com les de Cervantes o Quevedo. Aquests dos comissaris, coordinats pel DAO Eugenio Pino, eren els màxims responsables de l’Operació Catalunya, endegada l’any 2012 pel ministre Jorge Fernández Díaz per desacreditar els líders del procés independentista català i, de manera especial, l’expresident Jordi Pujol Soley i la seva família.

La pressió exercida sobre els germans Higini i Ramon Cierco 
El comissari Marcelino Martín Blas es va apuntar l’èxit del descobriment dels comptes de la família Pujol a la Banca Privada d’Andorra (BPA), gràcies a la pressió exercida sobre els seus principals accionistes, els germans Higini i Ramon Cierco, a canvi que la seva filial espanyola, el Banco de Madrid, pogués operar sense entrebancs. Una reproducció de la captura de pantalla incriminatòria va aparèixer publicada al diari El Mundo el 7 de juliol del 2014, i va provocar la sorprenent confessió, dies després, de l’expresident Jordi Pujol Soley.  

José Manuel Villarejo es guanyà la confiança de Vicky Álvarez 
Per la seva banda, José Manuel Villarejo, utilitzant la falsa identitat del suposat advocat Manuel Villar, va fer buidar el pap a Javier de la Rosa amb la promesa que cobraria una compensació econòmica... que mai no va veure. I fent-se passar per un suposat col·laborador del diari El Mundo i del CNI de nom Javier Hidalgo, va guanyar-se la confiança de Vicky Álvarez --l’exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola-- fent que anés a declarar a l’Audiència Nacional del Regne d’Espanya. L’informe elaborat a partir d’aquestes dues fonts és la columna vertebral del famós esborrany de la UDEF que va aparèixer publicat al diari El Mundo en vigílies de les eleccions anticipades de l’any 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada