dimarts, 26 d’abril del 2016

"L'Horitzó del 1er de maig", parada informativa de la CNT-AIT a Blanes

Parada de la CNT de Pineda de Mar el Sant Jordi del 2013
LA CNT-AIT DEL MARESME-LA SELVA MUNTARÀ UNA TAULA INFORMATIVA A BLANES EL MATÍ DEL DISSABTE 30 D'ABRIL AL PASSEIG DEL MAR 
 



 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 26/04/2016 
Blanes (La Selva marina).- 

En comunicat la CNT-AIT del Maresma i la Selva ens fa saber que posarà una taula informativa a Blanes el proper dissabte, 30 d´abril al passeig de mar amb carrer Ample. De les 10 A LES 13h.
La CNT-AIT muntarà una taula informativa a la ciutat de Blanes, amb publicacions i llibres de temàtica sindical i llibertària, al passeig de Mar, cruïlla amb el carrer Ample, de les deu del matí a l' una de la tarda.
Aquesta organització anarcosindicalista de les comarques del Maresme i de la Selva informa que fa permanències, cada divendres, de dos quarts de set de la tarda a nou de la nit a Can Comas de Pineda de Mar. Es dispensa assessorament gratuït tant a afiliats/-des, com als que no ho són, sobre temes laborals, d' estrangeria i d' habitatge.
L´objectiu de muntar aquest punt d´informació a Blanes és per difondre el coneixement del sindicat, de la cultura llibertària i de les activitats previstes per a aquest proper Primer de Maig. Hi han previstos diferents actes. Entre ells, un míting de la CNT-AIT què vol ser multitudinari seguit d’una manifestació a les Tres Xemeneies de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada