diumenge, 29 de novembre del 2015

DIVUITENA CRÒNICA DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Artur Mas va anar a veure un molt alt financer català. Li va demanar diners per a la campanya electoral del 20-D, argumentat que "li en calien per parar els peus a la CUP". 
Matthew Tree s’ha destapat públicament en el seu paper de provocador al servei de l’Imperi del Regne Unit amb la publicació d’un fastigós escrit contra la CUP.



[Barcelona (República Catalana) 29/11/2015]

Des d’avui intentarem desmuntar amb arguments i dades objectives la Quinta Columna que en nom del sobiranisme català solamet busca la salvaguarda de la burgesia nacional catalana de la revolució proletària en el curs de l’alliberament nacional dels Països Catalans.
Durant tota la setmana passada hi ha hagut una infame i fal·laç campanya mediàtica de la Generalitat intentant fer empassar que la CUP traïa el procés independentista català. A més, en un sol dia, la CUP va rebre més de mil correus molt durs i gens innocents. Al mateix temps s’ha sabut que pocs dies Artur Mas va anar a veure un molt alt financer català. Li va demanar diners per a la campanya electoral del 20-D, argumentat que "li en calien per parar els peus a la CUP". Aquest diumenge, l’escriptor britànic --que viu a cavall entre Barcelona i l’Empordà-- Matthew Tree s’ha destapat públicament en el seu paper de provocador al servei de l’Imperi del Regne Unit amb la publicació d’un fastigós escrit al diari oficiós convergent, El Punt Avui, en que textualment escriu que la CUP (o una part), en referència a la situació de no investidura d’Artur Mas, fa com els trotskistes britànics del SWP, que segons aquest element la formació catalana ha arribat a confondre els propis militants amb els seus votants. Tree va aparèixer per Barcelona en el moment de la Segona Restauració Borbònica i es va infiltrar de ple en la CNT, tot fent campanyes contra la FAI i altres sectors anarquistes d’aleshores, desapareixent del moviment llibertari quan des de col·lectius anarquistes seriosos de Londres va arribar informació que explicava les seves contradiccions i les sospites fundades que treballava pels serveis d’Intel·ligència britànics. Aquest diumenge s’ha destapat, en la seva defensa subtil de la investidura d’Artur Mas gràcies al vots de la CUP. Queda certificat el que fa quasi quaranta anys va arribar de Londres a Barcelona. Les sospites anarquistes angleses s’han confirmat. Tree treballa a Catalunya per la defensa de la democràcia burgesa i contra qualsevol alternativa socialista autogestionada. Podeu comprovar aquestes dades dels anys setanta i vuitanta parlant amb gent que aleshores militava en la CNT, moltes encara actives en l’anarcosindicalisme català, des on surt aquesta informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada