diumenge, 28 de setembre del 2014

Tot a punt per sabotejar la lliure voluntat de la societat catalana

Rosell: «Els bancs marxaran de Catalunya si s'independitza» 
El president de la CEOE té clar que les entitats financeres "no tindran més remei" que marxar d'un hipotètic Estat català 
Incautació de béns i tribunals populars catalans de justícia 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/09/2014 
Gualta (Baix Empordà).- 

Paral·lelament al contuberni de l’Empordà Golf de Gualta d’aquest cap de setmana, convocat per Antoni Brufau i Niubó, de Repsol YPF, amb un destacat paper de la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, el diari monàrquic ‘ABC’ publica una entrevista al president de la patronal espanyola, la CEOE, el català Juan Rosell, que té ben clar què passaria l'endemà d'una hipotètica independència de Catalunya. Preguntat al diari ‘ABC’ sobre si creia que les empreses catalanes haurien de canviar de seu si el país s'independitza, respon contundent: "Algunes no tindrien més remei que canviar la seva seu, com les entitats financeres, que depenen del Banc Central Europeu."  Els auguris de Rosell, de fet, són pràcticament els mateixos que es van difondre a Escòcia els dies abans del referèndum, en què s'assegurava que els bancs amb seu a Edimburg se n'anirien a Londres en cas de victòria del 'Sí'. I el propi Rosell, de fet, no amaga els paral·lelismes, assegurant que el 'No' d'Escòcia a la independència "es convertirà en el principi del te per a tots al Regne Unit".
El líder dels empresaris espanyols també té molt clar que, com els bancs, les empreses fugiran de l'Estat català, perquè "els accionistes faran el millor per a l'empresa, que no hi hagi dubte". I és que, segons el seu punt de vista, el procés català és un atzucac que ni porta a enlloc, ni molts dels que el protagonitzen el desitgen: "Amb el tema català ens hem posat entre tots en un carreró de forma innecessària. Molts dels actors polítics, si poguessin fer marxa enrere, ho farien, fins i tot des que es va aprovar l'Estatut."  A partir d'aquesta lectura, assegura que "el problema català es reconduirà" i que "no hi ha cap altra solució que arribar a un acord", perquè "a cap de les parts no li interessa una altra cosa". Ara bé, també insinua que aquest acord passarà per una recentralització de les competències catalanes. "S'han d'aclarir les competències, es van cedir en el seu dia amb molta lleugeresa", afirma obertament.
Durant els darrers dies va sortir el rumor intencionat que el lobby econòmic hegemònic a Catalunya, CaixaBank, i també el Banc de Sabadell, portarien la seva seu a Madrid en cas d’independència.

Incautació dels béns dels empresaris i banquers sabotejadors de la societat catalana

Queda clar que davant una fugida de capitals i abandonament de seus empresarials i bancàries d’un estat català s’haurà d’aplicar, vulgui o no vulgui la dreta nacionalista catalana o la socialdemocràcia, el mateix principi del decret de col·lectivitats i control obrer que es va aplicar a la patronal catalana que va guillar del Principat de Catalunya el 1936: que perdin la propietat de les seves empreses per ser autogestionades i en el cas dels bancs que aquests siguin de domini públic per reconstruir el nou país. A més, tots aquests empresaris i banquers catalans hauran de ser denunciats als tribunals internacionals com a criminals sabotejadors de la convivència i la salut pública de la nova societat catalana, a fi d’aconseguir la seva extradició, processament per tribunals populars i empresonament per complir les seves condemnes, completament, d’enemics de la societat, sense cap indult ni perdó a causa del seu paper real de terroristes sabotejadors econòmics d’alt nivell criminal i asocial.

Sabotatges de col·laboracionistes i forces d’ocupació espanyoles 

Al mateix temps, tots els funcionaris de la Generalitat, diputacions, consells comarcals o ajuntaments que segueixen les directrius dictatorials monàrquiques espanyoles del Tribunal Constitucional i l’Estat espanyol facin actes de sabotatge o impediment de la consulta del 9-N hauran de ser declarats en una situació futura d’independència nacional igualment que els milicians francesos del govern col·laboracionista de Vichy: terroristes col·laboracionistes d’alta criminalitat política i social, amb el pes justicier que en cada cas correspongui ja que el seu paper correspon a mercenaris col·laboracionistes de les forces armades i policials espanyoles d’ocupació de Catalunya.

Genocidi franquista 

Sobre els funcionaris espanyols i altres forces espanyoles d’ocupació de Catalunya també quedaran subjectes a les disposicions jurídiques que en cada cas corresponguin.
Els crims del franquisme a Catalunya també hauran de ser jutjats pel tribunals populars corresponents, seguint les diligències prèvies iniciades pel jutjat número 1 de Buenos Aires per genocidi fet pels franquistes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada