dijous, 30 de gener del 2014

El Casal Popular Boira Baixa de Manlleu organitza una jornada antirepressiva


Hi col·labora ARRAN Osona 









TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/01/2014 
Manlleu (Osona).- 

Dissabte 1 de febrer, a la tarda, tindran lloc al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu (Osona) una jornada antirepressiva organitzada pel mateix casal i ARRAN Osona.
L’acte començarà a les 7 de la tarda amb una xerrada de presentació de ’Som Força!’, una plataforma impulsada per Alerta Solidària.  
A continuació explicaran el seu cas els membres de la colla bastonera ‘Cop a Cop’, imputats per “apologia del terrorisme” en l’acte polític de l’Esquerra Independentista durant la Diada de l’11 de setembre de 2012 a Barcelona, en el qual van mostrar les fotos de les dues preses polítiques, les catalanes Lola López i Marina Bernadó.
Es prosseguirà amb l’explicació de la campanya al voltant de la imputació de tres membres de l’Esquerra Independentista d’Osona, acusades d’haver dut a terme una acció de denúncia contra la implantació de la zona blava a Manlleu, imputades per la simple militància política d'aquestes i evidenciant novament l'elaboració de fitxers il·legals en base a la seva ideologia i militància política. 
Tancaran la jornada una botifarrada popular, on els beneficis recaptats aniran destinats a les dues campanyes antirepressives que s’hauran presentat, i acabarà la jornada amb els PD Music Vastard. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada