dissabte, 23 de novembre del 2013

Comunicat de No a la MAT Selva

No a la MAT Selva considera que hi ha una “recta final per lluitar, encara amb més força, perquè es vegin obligats a recollir les màquines i fotre el camp”.
Consulta a nivell municipal el dia 26 de gener a Santa Coloma de Farners.
 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/11/2013 
Santa Coloma de Farners (La Selva).- 

Publiquem el comunicat del 19 de novembre de NO A LA MAT SELVA: 
“Som No a la MAT. Selva, un grup sense ànim de lucre que lluita i intenta, per tots els medis legals, frenar el pas d’aquest gegant de metall com és la MAT.
Ens adrecem a vosaltres per que ha arribat als ajuntaments propers al nostre municipi, i al nostre, el projecte de les obres del ramal que ens afecta a nosaltres i a les nostres muntanyes. Aquest projecte ens diu que al febrer, com a molt tard, comencen les obres i que, aparentment, ja està tot pactat i no hi ha volta enrere. A nosaltres, en canvi, ens dona a entendre que es la recta final per lluitar, encara amb més força, perquè es vegin obligats a recollir les màquines i fotre el camp. 
Som conscients que és difícil, però també sabem que no es impossible. De fet, em aconseguit, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, convocar una consulta a nivell municipal el dia 26 de gener, que, com a mínim, alçarà la veu del poble i deixarà clar que si es fa serà en contra de la nostra voluntat. 
Animem a tots els pobles i ciutats afectades a fer el mateix, a fer escoltar la voluntat del poble, que és un dret, i també a que la lluita no es redueixi a això. 
Creiem que hi ha més grups, més persones, com nosaltres, amb ganes de lluitar i de mantenir el territori net i pur, i per això proposem fixar un dia i aplegar-nos tots, a Barcelona mateix, fer una gran manifestació, que vegin quants som. També podríem fer una assemblea general per intercanviar idees i transmetre’ns força. 
Cal dir que ells guanyen força si estem dividits, i si tenim la mateixa direcció i hi anem tots junts pot ser més fàcil, més útil. La unió fa la força.  
A part d’això, volem informar-vos de que nosaltres cada dimecres ens reunim a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners a les 20:00h, i hi esteu convidats. 
Si algú vol, podem passar el programa que estem creant amb concerts solidaris, xerrades informatives, etc, per si voleu col·laborar amb nosaltres o simplement recolzar la causa i fer força.  
És hora d’apostar per un nou model energètic, més sà i més net, que no destrueixi el que ens envolta. Gràcies pel vostre temps, esperem la vostra resposta. Que segueixi la lluita, que gegants més grans hem vist caure!” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada