dimecres, 21 d’agost del 2013

No a la MAT Selva anuncia mobilitzacions

No a la MAT Selva farà accions a Santa Coloma de Farners i Riudarenes.  
Es mobilitzarà per les festes d'aquestes localitats i per a diferents actes que s'hi facin. 


 



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 21/08/2013 
Santa Coloma de Farners (La Selva).-  

La plataforma No a la MAT Selva farà mobilitzacions per les festes majors de Santa Coloma de Farners i Riudarenes, segons s’ha decidit en una altra reunió aquest dimecres al vespre. Les festes se celebraran a finals del mes vinent. 

Així mateix, s'ha escollit un seguit de dates significatives per organitzar més mobilitzacions.  Segons la plataforma de la Selva “es farà un gran esforç per informar la població sobre els greus efectes sobre la salut que el camp magnètic de la MAT pot comportar als ciutadans i visitants de Santa Coloma i Riudarenes, com per exemple l'aparició de diferents tipus de càncer, entre moltes altres malalties”. No a la MAT Selva convida les entitats i administracions del territori a sumar-s’hi a l'onada de mobilitzacions per mostrar el rebuig total a aquest atemptat contra el territori i  les persones.

La propera trobada de No a la MAT Selva tindrà lloc el 4 de setembre a les vuit del vespre a la biblioteca Joan Vinyoli, de Santa Coloma. Amb aquestes trobades es pretén convidar com més població millor “a conèixer els riscos i les mentides descobertes dels governs espanyol i català en relació amb la MAT”.

La reunió

Així, la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners que ha acollit aquest dimecres la tercera trobada de No a la MAT Selva. El principal punt de l'ordre del dia era presentar la creació de les quatre comissions de treball i les seves principals línies d'acció. Entre elles, la comissió d'activitats, que planifica diverses accions aprofitant les dates assenyalades de les festes majors de Santa Coloma de Farners i Riudarenes previstes per a finals del mes vinent. Al mateix temps s'ha escollit un seguit de dates significatives per organitzar més mobilitzacions.

No a la MAT Selva ha informat que farà un gran esforç per informar a la població sobre els greus efectes sobre la salut que el camp magnètic de la MAT/THT pot comportar als ciutadans i visitants de Santa Coloma i Riudarenes. Així mateix, No a la MAT Selva convida a les entitats i administracions del territori a sumar-s’hi a l'onada de mobilitzacions per mostrar el rebuig total al que consideren un atemptat contra el territori i  les persones. 

La propera trobada de No a la MAT Selva tindrà lloc el dimecres 4 de setembre al mateix lloc. Amb les trobades es pretén convidar al màxim de població per conèixer els riscos i la possible desinformació que hi ha sobre la MAT/THT.


http://noalamatselva.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada