divendres, 30 d’agost del 2013

La Marxa per l'Educació arribarà a Barcelona després de travessar a peu quatre comarques



 

  

La caminada té una durada de vuit dies i set nits amb inici a Ribes de Freser i fins a Barcelona 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 30/08/2013 
Vic (Osona).- 

L’Assemblea Groga, un punt de trobada de col•lectius en defensa per una educació pública i de qualitat, des de bressol a universitat, ha organitzat la primera Marxa per l’Educació que s'està realitzant en aquests dies. L'etapa d'ahir va finalitzar a Cerdanyola del Vallès, on després d'una manifestació des de l'estació de RENFE i diverses activitats a la plaça de l'ajuntament, van fer nit a un pavelló municipal.

La caminada té una durada de vuit dies i set nits amb inici a Ribes de Freser i fins a Barcelona. Va arrencar el passat 24 d'agost a la localitat del Ripollès amb una cercavila des de l’estació de tren fins a casa de la consellera del ram de la Generalitat Irene Rigau. La marxa no deixa de sumar més i més caminants. Cada dia caminen pel territori català entre cent i dues-centes  persones reivindicant una educació pública, en català, laica, inclusiva, crítica, antipatriarcal i de qualitat. Entre d'altres punts ha passat per Montesquiu, Torelló, Manlleu, Vic, Tona, Hostalets de Balenyà, Granollers i Ripollet.
La marxa arribarà aquest dissabte 31 d'agost a Barcelona i han fet una crida perquè siguin moltes més les que diguin no "a les polítiques de tall neoliberal que estan robant drets tan bàsics com el de l'educació". 



Els punts de convocatòria per a la jornada de dissabte seran: 10:00h Sortida a la Plaça de la Vila de Badalona, 

11:00h Estació Fabra i Puig de Sant Andreu de Palomar, 
12:30h Hospital del Mar, 
13:30h Plaça Espanya de Barcelona (davant de l'IMEB)  
 19:00h Acte final amb la participació de diferents lluites en el marc de les Festes Alternatives de Sants, al Parc de l'Espanya Industrial.  

Mira també:
http://assembleagroga.info/marxa/ 
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article9501#.UiEpYaxQXo2 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada