divendres, 4 de gener del 2013

Said Oumimoun, una nova víctima del capitalisme










TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 03/01/2013
Arbúcies (La Selva).-

 El grup municipal de la CUPA va lamentar en un comunicat la mort de Said Oumimoun al seu poble d’Arbúcies, a les muntanyes de les Guilleries i comarca de la Selva, mentre buscava roba per un ús propi a un contenidor de l’empresa ‘Roba Amiga’. Segons el grup municipal de la CUPA, es tracta d'una víctima més de la crisi i van voler fer arribar el seu condol a la família. "Una altra víctima de la crisi del capitalisme, i ja en són unes quantes. Suïcidis per desnonaments, gent que depèn de tercers per poder menjar i ara aquest jove que l'únic que pretenia era sobreviure. Totes aquestes, lluitadores i assassinades per un sistema que cada vegada ofega més les vides de les persones més desprotegides. I què fa la classe política?", es qüestionen des de la CUPA.
Tot seguit, a més, repassen el que s'està fent en l'àmbit nacional i local per solucionar els problemes i els efectes de la crisi i critiquen el govern municipal d’Arbúcies, format per l’Entesa d’Arbúcies i el PSC, amb Pere Garriga (Entesa) d’alcalde.
La CUPA assegura que mentre hi ha bones paraules de l'alcalde Pere Garriga, "Entesa - PSC acaben d'aprovar un pressupost on una de les partides que més baixa és la de serveis socials i atenció a les persones" i "es fa desaparèixer l'Oficina de Solidaritat" d’Arbúcies. A més, la CUPA denuncia que s'han reduït subvencions a entitats que treballen la solidaritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada